vecka18

I dag har Freddy varit hemma med Elliot. Förmiddagen sÄg lovande ut dÄ febern höll sig borta. Vid lunch kom den som ett brev pÄ posten. Elliot ville inte Àta och sov sedan i 4!! timmar. Det behövde han. Nu hÄller sej febern runt 39 och vi fÄr hoppas pÄ en feberfri son imorgon. Jag stannar hemma med honom.

Nu gÄr graviditeten in i vecka 18. Snart halvvÀgs! Jag vet inte om jag tycker att det gÄr varken fort eller lÄngsamt. KÀnner mej inte vidare gravid men det kommer. Magen vÀxer i sin egna lilla takt precis som förra gÄngen men snart smÀller det sÀkert till=). Huvudsaken Àr att jag kÀnner bebisen buffa loss bÄde under dagen och pÄ kvÀllen.
Hur mysigt som helst!!
Ser mest flÀbbig ut. Dock var magen typ sÄ hÀr stor med Elliot i vecka 30, haha! Med lite rundare form dÄ=). SÄ kul att jÀmföra! Jag har inte alls mÄnga bilder frÄn den tiden med Elliot men det ska det bli Àndring pÄ denna graviditet!

inte nu!!

Hela gÄrdagen spenderades pÄ utbildning i Stockholm. Vi hade tur dÄ vÄra tÄg gick i tid. SÄ mycket förseningar! NÀr jag kom till Linköping igen Äkte jag hem till Nadja för lite tjejfika. Mysigt:) Tack Nadja för allt smarrigt. Min halsbrÀnna var inte att leka med dÄ maten under dagen varit vÀldigt god men inte sÄ "bra". Men det var det vÀrt! NÀr jag sen Àntligen kom hem efter en lÄng dag möttes jag av en skollhet liten son. Febern steg och pÄ natten var den nÀstan uppe i 40 grader. Gud sÄ varm och ledsen han var! Hostan frÄn helvetet gjorde inte nattsömnen bÀttre nÀr han hostar sÄ han krÀks. Vi har inte sovit sÄ bra med andra ord. Jag och Elliot Àr idag hemma och myser. Nu Àr febern nere i 38,6 och han har fÄtt alvedon. Den 8 juni drar vi ju till Cypern och dÄ vore det ju hÀrligt om alla Àr friska och pigga! HÄller tummarna. Elliot somnade i vÄr sÀng igÄr. Bli frisk nu Plutt!!