lilla grodan!

I dag lÀmnade jag mina grabbar hemma och Äkte till jobbet. Fick direkt ny energi i bilen efter lite Otis Redding pÄ sterion:). Skönt att komma till jobbet och prata av sej lite med fina kollegan Dess! Som om inte det vore nog avslutade jag dagen hemma hos Jenny(med snyggravvomagen;). DÀr infann sej Àven Cat,Sofie och stora pojken Rasmus. Jenny hade bakat en massa gott och Àven hÀr tankade jag massor energi. Mysigt att ses tjejer! Hemma bÀst...hann hem lagom till vÀlling och sagostund med Àlskade sonen som Àr bÀttre i ögonen nu. Vilken hÀrlig dag det blev av en vanlig torsdag:)

segt

Jag som alltid brukar tjata om hur fort tiden gÄr! Inte denna vecka dock. Fy ögoninflammation Àr nog nÄgot av det vÀrsta vi varit med om. I gÄr kvÀll var Elliot helt hysterisk och hade panik stackarn. Vi fick absolut inte komma nÀra hans ögon och man sÄg lixom som strÀngar av slem rakt över hela ögat. Det mÄste gjort bÄde ont och varit otÀckt. Ringde 1177 i hopp om en tid pÄ jour-vc men vi skulle bara fortsÀtta badda med vatten!! Skit. Lite lÀskigt nÀr det Àr ögonen tycker jag och man blir ju sÄ ledsen nÀr ens barn har ont!. I dag ser det mycket bÀttre ut men fortfarande lite rött men han sÀger att det inte gör ont ialla fall. FÄr för mej att det blir vÀrst pÄ kvÀllarna. Hoppas pÄ bÀttring snarast!! Jag skulle jobbat idag meeen igÄr kvÀll började mina ögon klia och svida. VÀldigt klistrigt i morse men nu kÀnns det bÀttre. Förkylningarna hÄller i sej pÄ alla i familjen:(. NÀÀ nu rÀcker det med elÀnde!! I morgon tÀnker jag gÄ till jobbet men sonen hÄller vi hemma veckan ut. Nu ska jag ÄtergÄ till soffmyset!

inte enligt planerna

Ja helgen blev inte riktigt som vi tĂ€nkt oss. Alla i lilla familjen Ă€r genomförkylda sĂ„ nĂ„got kalas i dag blev det inte. Tur var vĂ€l det dĂ„ Elliot i eftermiddags fick ögoninflammation. Det har vi hittills klarat oss ifrĂ„n men nu Ă€r det dags:( Ögat varar och Ă€r rött. Det verkar svida. Vi baddar med ljummet vatten pĂ„ bomullstuss sĂ„ fort vi ser nĂ„t gult och imorn ska vi köpa ögondroppar som lindrar lite. Större delen av veckan blir VAB. Vi fĂ„r hoppas det gĂ„r över snart!!