fyra veckor

Alfons hade en sÄn dÀr skojig pigg natt inatt igen. Och sÄ Àven jag dÄ! Tur var vÀl att det Àr fredag idag och freddy Àr pappaledig sÄ jag har kunnat vila lite. Man kÀnner sej ÀndÄ aldrig riktigt pigg.
Nu sitter jag hÀr i sÀngen igen och vÀntar pÄ att lilleman ska somna. Vi fÄr vÀl se vad denna natt bjuder pÄ i sömnvÀg!

I dag tappade jag bort min man och mina barn pÄ Maxi! Jag gick för att hÀmta blöjor och sedan var de borta. NÀr jag vÀl hittar freddy frÄgar han om Elliot Àr med mej?? Usch en hemsk klassiker. Vi delar pÄ oss och börjar leta. Freddy hittar honom med en tjej frÄn personalen som tyckte Elliot var sÄ redig dÄ han berÀttat sitt namn och vad pappa hette. Han var sÄ glad medans vi fick hjÀrtat o halsgropen! Sedan sa freddy att de ropat efter honom i högtalaren. En liten pojke som heter Elliot letar efter pappa Fredrik! Hade inte jag hört överhuvudtaget. Jag var fullt uppe i letandet. NÀ koppel och mob.nr pÄ sönerna vid besök pÄ tex tivoli fÄr det bli!

I morgon Ă€r det fotografering av mina smĂ„ tomtenissar som gĂ€ller. Deras snĂ€lla morfar stĂ€ller upp:).Julkort, julklappsbild och helst Ă€ven correnbild ska tas om killarna samtycker! Fina nya klĂ€der ska de ha pĂ„ sej och sĂ„ tomteluvor! Återkommer med bilder om vi fĂ„r till nĂ„gra;).

HÀr kommer nÄgra bilder frÄn gÄrdagen.morgonstund

Alfons sover sött. Jag och Elliot har tÀnt en brasa, Àtit frukost och tittar nu pÄ film. Mysstund med stora sonen!
Han var sÄ gullig igÄr och ville hjÀlpa till med Alfons. Vi badade honom och Elliot tvÀttade försiktigt och tyckte Alfons hade gullig mage:).

Skönt att han börjar landa lite i rollen som storebror.

I dag Àr det ledig dag för Elliot. NÄgon minusgrad och fullt med snö...ja det Àr bara att klÀ pÄ sej med andra ord!;)
Vi fÄr se hur vagnen ter sej. Blötsnö igÄr och minus inatt, isigt och halt lÀr det vara.Freddy tog denna bild nÀr han kom hem frÄn jobbet igÄr.
Det ser sÄ juligt ut:)

mitt i veckan

I gÄr var vi pÄ bvc. Det var tvÄ veckor sen sist. Alfons vÀxer och Àr nu 54,5 cm lÄng och vÀger 4550 gram. Det gÄr undan;).

I natt hade han nÄn slags vakenperiod frÄn kl 3:30 till kl 6!!
SÄ pigg och glad! Detta fÄr inte bli en vana för jag var verkligen inte pigg!!

Vinterland vaknade vi till och Elliot fick inviga sin nya overall. SÄ roligt med snö för barnen. Jo hÀr Àr det massor snö och plogbilen har kört men sÄ fort man kommer nÀrmare stan Àr det helt grönt pÄ backen.

Nu har jag och Alfons varit pÄ Maxi och Ikano en svÀng. Vi tog Àven en lunch med Freddy. NÀr Alfons vilar, vilket inte hÀnder allt för ofta, sÄ ska jag börja adventspynta. Amaryllis och julstjÀrnor ska planteras och ljusstakar mm upp i fönstren. KÀnns vÀldigt mysigt nu nÀr snön vrÀker ner. Hoppas den fÄr ligga ett tag nu innan den smÀlter!