Micket varmet!

Halloj i vÀrmen! Dags för uppdatering.

NÀr jag jobbade pÄ Burger King i min ungdom;-) sa alltid vÄr snÀlle stÀdare nÀr det var varmt ute att det var "micket varmet"!

Jobbigt för bÄde smÄ och stora i vÀrmen men framförallt för bebisar! Elliot har aldrig varit sÄ hÀr gnÀllig och det Àr inte sÄ kul! Hoppas det blir bÀttre snart!

Jaha vad har hÀnt senaste veckan:

Anna har flyttat hem frÄn USA och i torsdags kom hon hit och hÀlsa pÄ. Det var sÄ lÀnge sen vi sÄgs och hon hade inte trÀffat Elliot heller. Vi fick en jÀttesöt vit Calvin Clein-body.

Jag och Elliot hÀlsade pÄ Sofie i fredags. Hon slutade vid lunch. Vi Ät vÄfflor med sylt, grÀdde och glass. Smarr!! Elliot sov hela tiden sÄ jag och Sofie passade pÄ att sola lite och snacka en vÀldans massa. Behövde min dos av sofnys:-)
Det var ett tag sen.
PÄ kvÀllen gick vi ner till Ante och Madde och deras tvÄ smÄ killar Casper och Vincent. Det bidde grill och fotboll. SpÀnnande! Synd att Sverige förlorade pÄ straffar.

Pappa har köpt en ny "leksak" som han stolt kom förbi och visade upp. En Audi TT, jag har velat ha en sÄn bil i typ 10 Är.
Jag fÄr lÄna den nÀr jag vill, skojs!!


IgÄr var Marie, Mackan och Oliver hÀr. Vi Ät lite glass pÄ altanen, det blÄste sÄ mycket att vi inte kunde ha parasollet uppe.
Kul att ses igen. Knoddisarna verkar vÀldigt lika i sÀttet och det Àr skönt att prata med dom som Àr i samma situation som vi Àr.


Sedan tog vi en svÀng till Söderköping och Outlet 210. Det var bara skit och jÀtterörigt. Orkade knappt titta pÄ klÀderna för det var sÄ stökigt. Men vi köpte ialla fall en liten ljusblÄ Champion-tröja till Ellie.
DÀrefter Äkte vi till Ingelsta i Norrköping. DÀr blev det lite shopping, skojs!

Elliots mormor var hÀr en svÀng förra söndagen. Hon hade stort gosbehov:-) Hihi, ville mysa lite med sitt barnbarn.


Annars har vi inte gjort sÄ mycket. Busat lite pÄ filten i skuggan och sÄ fort Elliot sover sÄ passar jag pÄ att sola lite!
Vi har gÄtt lÄnga promenader, lite jobbigt med solen som lyser ner i vangen bara. Man fÄr hitta pÄ egna lösningar sÄ gÄr det bra. Mycket jordgubbar med glass eller grÀdde har det blivit senaste dagarna i vÀrmen oxÄ. Man Àr inte speciellt sugen pÄ att stÄ framför spisen!
IkvÀll blir det nog en rabarberpaj med vaniljvisp tror jag!

HÀr kommer lite mixade bebisbilder frÄn veckan som gÄtt. Han blir bara större och större, dvs rundare;-) Lilla klumpen!Stort grattis till min vÀn Niklas som blev pappa till tvÄ smÄ pojkar förra veckan.
Dom föddes i vecka 28, den ena vÀgde 1100 g och den andra 875 g. Dom mÄdde jÀttebra trots den tidiga födseln.
Dom Àr ju helt underbara pÄ Neonatalen och vi hÀr i Linköping har tydligen en av landets bÀsta Neo-avdelningar sÄ dom Àr i goda hÀnder.
Lille Theo och Vincent!

Nu ska vi snart klippa oss lite. Jennifer kommer hit, vÄr privata frissa:-) Sen blir det lite slingor om jag orkar.

Ha en bra dag i vÀrmen!

Elliot 10 veckor

Hoppas ni hade en trevlig Midsommar igÄr. Det hade vi.

Vi började dagen uppe i Sandvik hos Gun och Janne med lite lunch och en tripp ner till campingen.
DÀr hade barnen precis börjat dansa kring stÄngen, det tog bara nÄgon minut sÄ började det spöregna och alla barnen spang dÀrifrÄn. SjÀlva tog vi skydd under ett stort trÀd. DÀr stod vi en bunt mÀnniskor och vÀntade pÄ att regnet skulle sluta. Det tog bara nÄgra munuter sÄ var solen framme igen (och alla knott).
Anna har sin hÀst i en hage precis intill stugan och vi hade med nya kameran sÄ Anna och Freddy (motvilligt:-) gick in i hagen och fotade lite.
Sen bidde det lite jordgubbar och glass innan hemfÀrd. Elliot sov nÀstan hela tiden i vagnen.

Runt fem kom Pata, Mogge, Fia, Tuwis, Sofie och Liam hit. Vi Ät lite mat och gubbarna spelade krocket medans vi hade fullt upp med barn :-) Det var röj hÀr hemma!  Tuwis och Liam Àr nÀstan lika gamla sÄ dom blev ju bra kompisar direkt.
NÀr alla hade Äkt hem blev det en sen film och Ànnu mer jordgubbar med glass.
Det var som sagt en vÀldigt trevlig dag!

Bilder tagna med nya systemkameran:


HÀrom dagen kom Helen och Svea förbi en svÀng och hÀlsade pÄ. Svea har blivit jÀttestor och busig.
Elliots borttappade nappar hittade hon igen, under sÀng och soffa. Hon kom med dom i munnen, sÄÄ gullig!

Bilder tagna med digitalkameran:


Jag vet inte om jag ser nÄn skillnad, tycker det blir bra bilder med digitalkameran ocksÄ. Men det Àr ju kul med en bra systemkamera:-) Blir bra nÀr vi har lÀrt oss den ordentligt. I affÀren sa sÀljaren att vi kunde sÀtta oss ner en halvtimme varje kvÀll i en vecka och trÀna sÄ kunde vi kameran sen!! Har hon nÄt liv eller???

Mina killar sover, bÀst att jag ocksÄ passar pÄ!