sovdags

Har precis lagt mej i sÀngen. Imorn ringer klockan tidigt för att vara semester:). VÀskorna Àr packade för en natt i huvudstaden med vÀnnerna Pata och Helene. Det blev alltsÄ ingen sista flygtur innan bebis kommer, vi kÀnde bara för att ta det lugnt och hÄlla oss i sveadala. Elliot ska va hos sin faster och busa:). Mannen min fyller Är imorgon oxÄ! I dag var jag tvungen att ta om enn blodprov pÄ Storken. NÄgot som jag inte gillar sÄ vÀrst mcket! De hade pÄ nÄt sött förvÀxlat mitt tidigare prov sÄ labb pÄ US var tvugna att ha ett nytt. Jaja nu Àr det gjort ialla fall. IkvÀll tittade vi förbi Fia och Mogge. Lite mat och mycket snack o skratt bjöds det pÄ;). Alldeles för lÀnge sen vi sÄgs men det blir Àndring pÄ det i höst dÄ vi fÄr barn tÀtt. Mysigt med bebishÀng hemma hos varann! Nu mÄste jag försöka sova....brukar inte va sÄ svÄrt;) God natt!!

familjen

Pappa, mamma och son:). I dag pussade Elliot pÄ stormagen och sa tjena till sin lillebror. DÄ fick han en buff tillbaka och blev helt paff och superglad över att brorsan hÀlsade pÄ honom. Sötisar<3

tjuvstart

Firandet av mor flyttade sig frÄn Borensberg till Brunneby Musteri. Mycket mysigt!
Maten var vi inte sÄ nöjda med men det Àr sÄnt som hÀnder. Hon blev ju firade och vi trÀffades, det Àr det som rÀknas.

I gÄr kvÀll drog jag och Elliot hem till Annas nya lÀgenhet, vÀldigt fin!!
Vi busade och letade bortsprungen katt. PÄ natten hittade katten tillslut hem=).

Gud sÄ kvavt det Àr ute, jag önskar lite regn och Äska sÄ det bÀttre luft.

Nu vankas det krÀftor!! Jag kunde inte stÄ emot=). Dock frysta kinesiska, inget gÄr sÄklart upp mot svenska nykokta meeeeeen vad gör man nÀr stormagen Àr sugen!!

Nu ni, Sofie och Fia skulle ni varit hÀr pÄ Sobelstigen och smaskat med mej haha!! Jag vet att ni vill;)