höstbus
Lite bilder frÄn dagens besök hos Sofie. Liam och Elliot lekte jÀttebra och höjdpunkten var nog att snurra upp gungorna om o om o oooom igen;). Vi var dÀr frÄn kl 10 och Äkte hem strax innan 16. Tiden gick sÄ fort! Vi mammor hade sÄklart massor att babbla om:). SÄ kul att ha en vÀn som man kÀnt sÄ lÀnge! FrÄn smÄ gangstertjejer i skolan(vÀldigt snÀlla men coola sÄklart;) till gifta morsor pÄ snart 30 bast haha! Tack för idag gumman!

7 dagar kvar!

Sista besöket pÄ Storken igÄr. Trycket var lite högre denna gÄng men sjönk efter vila. Sf 35 och han Àr fixerad sedan nÄgra veckor. Om inget hinner hÀnda innan onsdag nÀsta vecka ska vi till förlossningen för kontroller och samtal ang igÄngsÀttning.
FörvÀrkarna forsÀtter, mest pÄ kvÀllarna. I gÄr sa jag till Elliot att jag hade ont i magen varpÄ Àlskade son ger mej en stor kram, pussar mej i pannan och sÀger:
Åh mamma jag Ă€lskar dej sĂ„Ă„Ă„ mycket!<3
Jag började sÄklart grÄta;). Min lilla grabb som snart kommer att kÀnnas sÄ stor.

PĂ„ eftermiddagen i gĂ„r hĂ€lsade vi pĂ„ Linda och barnen. Vi fikade och hade trevligt medans barnen lekte. Även fia kom med sina barn. SĂ„ trevligt!!

I dag Ă„ker vi hem till Sofie, Liam och lilla Ella. Mysigt!

Dags att börja göra sej i ordning.

vintertid

HÀr eldas det i kamin för fullt! BÄde mysfaktor och vÀrme. Elliot spelar tv-spel och Àr helt inne i't;). Han har haft en perfekt dag i dag. PÄ förmiddagen kom mormor förbi med presenter och lekte loss och nu pÄ kvÀllen har faster varit hÀr pÄ mat och bus=lycklig son! Vi har Àven hunnit med en husvisning men det var alldeles för mycket jobb för det utgÄngspriset. Skippar't.

Ny vecka imorn, höstlovsvecka.
Just nu Àr det bara tisdag som Àr planerad. Besök pÄ Storken, lunch med mina grabbar och efter det hem till Linda och barnen. Dit kommer Àven Fia med sina tjejer. Snacka om att kidsen kommer busa loss:).
Perfekt tid för oss morsor att babbla en massa gojja!

PÄ torsdag gÄr vi in i vecka 40!
I gÄr hade jag förvÀrkar???sÄ jag blev helt kallsvettig.
Kom igen nu bebis<3.

Sixtens dop var jÀttefint i gÄr och efter bjöds det pÄ smarrigt fika. Tack snÀlla Jenny med fam för att vi fick komma:).

Nu laddar vi för Solsidan!