lockarna Àr borta

Ligger i sÀngen och kÀnner mej lagom tuff. Halsont, huvudvÀrk och genomtÀppt. Ingen feberkÀnning Àn sÄ lÀnge som tur Àr. Freddy har prackat pÄ mej nÄt naturlÀkemedel som heter Experitox och ska vara bra vid förkylning. KÀnner mej skeptisk men vi testar vÀl:). Tillsammans med Alvedon och Nasoferm sÄklart!! Borde röja hÀr hemma och packa men som sagt...ingen ork. Tjutkalas har det varit hÀr hemma nu pÄ kvÀllen oxÄ. Shit vad jag kommer sakna min Àlskade son! Att inte fÄ krama om honom pÄ en hel vecka! Fan nu grÄter jag igen NÀ om man skulle sova och ta nya tag imorgon. Jobbar till lunch sen ska hÀr packas och umgÄs sÄ mycket som möjligt med Elliot innan avsked och avfÀrd till Stockholm pÄ kvÀllen.

lazy town

Morgonmys i soffan med en febrig son. Han verkar piggare idag tack o lov. Han vaknade en gÄng tidigt i morse o skrek efter vatten sen somnade han om till kl 6. Nu ska vi titta pÄ ett av Elliots favorit barnprogram: Lazy Town:).

Det nÀrmar sej

I dag blev det till att vabba. Elliot vaknade upp ledsen med hög feber inatt. Han har varit snorig och hostig ett tag sÄ detta var vÀntat. Han vaknade kl: 6 i morse och kÀndes lite bÀttre, var vÀldigt pratglad=).
NÄgon halvtimme senare steg febern och han sa inte ett knyst pÄ flera timmar. Vi kör pÄ den vanliga kuren med Alvedon och glass. Nu börjar han komma tillbaka och jag hoppas att han kan fÄ i sej lite lunch och sedan vila.
Lillaekraken. Det Àr alltid sÄ trist nÀr den lille Àr sjuk!

PÄ torsdag nÀsta vecka Äker vill till Hufvudstaden dÀr vi övernattar pÄ ett hotell för att pÄ fredag morgon bege oss av mot Arlanda och vidare till NEW YORK! Kan knappt fatta det. Det ska bli sÄ coolt. Tomma vÀskor dit och fulla vÀskor hem Àr mÄlet och vad jag har förstÄtt sÄ ska det nog inte bli nÄgra som helst problem att fylla dem;).

Med tanke pÄ vad som hÀnde nÀr vi skulle resa till Milano sÄ har jag nu ringt vÄrt försÀkringsbolag och teckat ett ytterligare utökat reseskydd. KÀnns lite tryggare.

Vi börjar veckan med en dag i New Jerey. DÀr ligger en jÀttestor outlet som vi har hört ska vara vÀl vÀrt ett besök, Woodbury Outlet. Det Àr redan billigt att shoppa i NY sÄ en outlet mÄste ju vara superbilligt=)!
Det Àr som en liten ministad dÀr varje mÀrke har sin egen butik, 220 st butiker. En heldag Àr planerad dÀr!VÄrt hotell heter The Mansfield Hotel och ligger mellan 5th och 6th avenue. Ser bra ut pÄ bilderna och sÄ Àr det gratis Wi-Fi vilket vi tyckte var en viktig del, tofflor och morgonrock ingÄr oxÄ. LÀget kan vÀl antagligen inte bli bÀttre! Helt galet att vi Àr dÀr om drygt en vecka!
Nu till det jobbiga med hela resan...att lÀmna vÄr Àlskade son! Bara jag tÀnker pÄ att sÀga hej dÄ blir ögonen helt tÄrfyllda. Hur fan ska detta gÄ? Vi har pratat mycket om det och förklarat att vi ska Äka bort nÄgra dagar och nÀr vi kommer hem har vi med en massa fina saker till honom=). Han kommer ha det sÄ bra med sin faster hÀr hemma tors-ons och pÄ onsdag kvÀll kommer hans mormor hit och hÀmtar hem honom till sej och Stefan. SÄ kommer vi hem pÄ lördag morgon. Jaja nyttigt för oss alla antar jag. MÄnga mess och videosamtal blir det!!
Tur att fina familjen alltid stÀller upp!

Dags att fixa lunch.