helg

Äntligen fredag.

Grillning stÄr pÄ kvÀllens schema. Blir det regn fÄr vi stÄ under altantaket men det funkar det med.
I natt skulle det viss bli Äska om man kan lita pÄ yr.no.

Helgen blir barnledig dÄ faster Anna och Elliot ska leka=).
Det utlovas grÀsklippnig, ponnyridning samt ostbollar sÄ Elliot kommer att svÀva pÄ moln hihi!

Jag och karln ska till Norrköping och shoppa lite och sÄ fÄr vi se vad dagen mer har att bjuda pÄ.
Kanske besök pÄ restaurang vem vet.

I veckan fÄr Elliot lite minisemester hos sin mormor och Stefan och dÄ ska han fÄ Äka tÄg för första gÄngen i sitt liv=). Det kommer han gilla.
Hela nÀsta vecka ska barnen vara i lokalen dÄ dagmammorna börjat droppa av pÄ semester sÄ det Àr kul för Elliot att vara lite med mormor pÄ landet och mysa.

Klickade hem lite nytt till hemmet frÄn H&M.
En tygkorg som Àr tÀnkt till badrummet och smutstvÀtt (i vÀntan pÄ att bÀras till tvÀttstugan;)
och sÄ lite gulliga sÀngklÀder.

Klickade Àven hem lite nytt till gossarna frÄn Lundmyr.
En till Liten och en till Stor=).

Ha nu en trevlig helg!

Ă„ter

Trippen till Norge var trevlig.
Kalaset för mormor hölls pÄ lördag kvÀll med hela slÀkten och det Àr verkligen sÀllan man trÀffar alla pÄ en gÄng! Massa god mat, tÄrtor och paket sÄ mormor var nog mer Àn nöjd. Vi valde att Äka hem redan direkt efter kalaset. Resan hem gick jÀttebra och Elliot sov en lÀngre stund i bilen. Vi har hemma runt kl 1 pÄ natten.

Veckan har varit fullspÀckad bÄde pÄ jobbet och efter arbetstid. I gÄr lyxade jag till det med ett besök hos frissan. Klippning, fÀrgning och slingor. Det behövdes verkligen!!! I dag fick vi god tÄrta efter jobbet hemma hos Elliots dagmamma som lite sommaravslutning. Mysigt och hög ljudnivÄ pÄ alla barn, deras syskon samt förÀldrar i ett vardagsrum;).


Mor och mormor=)

Alla bilder slutar sÄhÀr nÀr man försöker fÄnga sonen pÄ bild! Han drar!!

Jag och lilla mormor.

Pluttis vÀntar pÄ mat.


I dag har vi haft en mÀklare hÀr i huset för en ny vÀrdering samt för lite tips och rÄd.
Vi vill vara vÀl förberedda om nÄgot nytt hus skulle dyka upp som vi vill bjuda pÄ.
Men vi har ingen brÄdska och trivs super i vÄrt lilla röda hus=). Vi har ju ett rum till bebis men det Àr vÀl mer nÀr de vÀxer upp och tar hem kompisar m m. DÄ Àr vÄrt vardagsrum/kök precis utanför deras rum!
Vore skönt med en till vÄning eller enplans i vinkel med bÀttre planlösning kanske, men vi fÄr se vad framtiden bjuder pÄ!


Dags att försöka fÄ en pigg son att sova! Dessa ljusa kvÀll gör det hela vÀldigt svÄrt;)

bye igen sveadala

Nu sitter vi i bilen pÄ vÀg till grannlandet. Vi har runt 5,5 timmar framför oss. Elliot slocknade pÄ en sekund sÄ nu gasar vi pÄ sÄ tar vi det lugnare med lite mat och glass stopp nÀr Elliot vaknat. Midsommarfirande har vi hunnit med i stugan hos svÀrisarna. Massa smarrig mat! Jag och Elliot fixade ihop en tÄrta som vi mumsade pÄ innan vi hick ner till dansen runt stÄngen. Alltid lika trevlig tradition. Imorgon vÀntar 85-Äriga mormors kalas med hela slÀkten och god buff`e. Vi Äker hem imorn kvÀll efter kalaset. Glad och trevlig Midsommar pÄ er mina vÀnner<3