glÀdje

Lycka för min lille grabb Àr nÀr han för första gÄngen denna sÀsong fÄr klippa grÀset med sin far:)

det verkar lösa sej!

Om det nu Àr linfrö oljan eller nÄgot annat som gör det vet vi inte men Elliots mage börjar jobba pÄ som vanligt igen. Han Àr sÄ stolt och vi Àr sÄ glada och lÀttade!! Nu fortsÀtter vi med lite olja och Àven Movicol junior som vi fÄtt pÄ recept. Ett pulver man blandar i tex juice för att hÄlla igÄng tarmen och förebygga att han blir förstoppad igen. Hoppas vÄr glada goa lille kille Àr tillbaka nu. Jag vet inte hur mycket leksaker och Àven löften om leksaker han fÄtt under dessa dagar...men det Àr han sÄ vÀrd:)!! Tack snÀlla ni familj och vÀnner som stöttat och tÀnkt pÄ vÄr lilla familj. Nu gÄr vi mot nya Àventyr<3<3

hemma

Natten blev lugn och Elliot sov gott! Klockan 10 skulle vi vara tillbaka pÄ BAVA. NÀrmare 11:30 fick vi trÀffa en lÀkare som klÀmde pÄ hans mage och sa att de inte kunde göra nÄgot mer men han tyckte ÀndÄ att vi skulle göra en skiktröntgen för att se mer exakt hur det ser ut i tarmarna. Vi fick Äka hem ivÀntan pÄ tid för röntgen.
Klockan 17 fick vi tid. NÀr vi kom dit fick vi veta att en skiktröntgen gör man inte pÄ en 3-Äring som bara nÄgon dag innan dessutom gjort en vanlig röntgen pga strÄlningen. Jaha sÄ vi fick Ànnu en gÄng göra en vanlig röntgen.
Upp till Barnakuten för att invÀnta svar. Runt 19:40!! kom svaret. Tarmarna Àr fortfarande proppfulla...eh ja det visste vi ju redan. Suck!! LÀkaren tyckte nu att vi kunde Äka hem och testa linfrö olja. Jag ska inte sÀga nÄt förns vi har testat meeen det Àr inte direkt svaret man vill ha efter flera dagar pÄ sjukhuset!! Nu Àr det 8 dagar sedan Elliot gjorde i blöjan sjÀlv. I mÄndags började smÀrtan och idag Àr det redan fredag! Kan inte fatta att dagarna har gÄtt sÄ fort. Han sitter nu i soffan och har ont med jÀmna mellanrum. Han har fÄtt lite alvedon men det hjÀlper ju inte lÄngt. Han fÄr panik varje gÄng attackerna kommer och han spÀnner sej nÄgot enormt. Jobbiga dagar!SnÀlla Àlskade Elliot, hoppas du blir bra snart!!