Vagn!

Söndag igen. Som sagt tiden går så fort.

Helgen har ialla fall varit jättebra. I fredags efter jobbet hoppade vi in hos Helen och hälsade på lilla Svea! Hon var jättetrött och låg på en stor kudde. Gnydde lite när man klappade henne. Hon var såå liten och jätte len:-)
Alldeles för liten för sitt skinn och öronen stog rakt upp. Gud så söt liten varelse. Bra köp där Helle!

Sen skulle vi kolla på vagn. Vi provkörde och fick demonstration. Frågade om det var beställningsvara men dom hade två kvar på lager. Bara under fredagen hade dom sålt fyra stycken av just den här modellen och färgen.
Vi slog till! Så nu är vagn inköpt och står i det blivande bebisrummet. Känns bra att ha det avklarat. Vagn är ju typ det svåraste att köpa. Hoppas den blir bra. Och det bästa var ju att den kostade bara 2995 istället för 5995 kr!
Tack Jenny S för tipset!

Jaha sen bar det av till Tallboda. Tacoskväll med Fia, Mogge och lilla Tuwis. Jätte mysigt och trevligt som vanligt.
Snart får Tuwa en liten kompis! Jag tycker vi bokar in en tripp till Stockholm i sommar som vi pratade om.
Tack för fredagskvällen Fia!

Igår blev det en väldigt lugn dag. På kvällen var det partaj hos Cat och Suzz. Mycket roligt! Man blir alltid på bra humör av att träffa tjejerna! Hoppas ni hade det skoj på krogen?

Idag har vi städat o fixat. Rensat bland papper och sånt som man bara samlar på sej. Det blev en hel del som ska kastas och sånt som ska ut i förrådet. Känns bra nu när det är städat och fint. Ont i ryggen bara :-(
Jag ska ju nämligen ha lite kalas här imorn efter jobbet. Tjej-ligan följer med hit. Så skoj! Det kommer att bjudas på massa glass;-)

Nu måste jag lägga mej ner och vila ryggen lite. Blir nog en film tror jag. Hette nåt men Outlander, lite sagan om ringen-stuk tydligen. Återkommer med betyg.

Så till sist lite bilder på vagn och mage i vecka 28:-)

#1 - - Frida och Pricken:

Vilken cool och fin vagn! Fattar jag rätt om jag tror att man kan göra om den till typ vagga babysitter också?

#2 - - Sofia:

ååå va fin vagnen va... tack själva.. Kram kram

#3 - - Mormor:

Jösses,- det är till att få åka som en kung!! Det ska bli mig ett stort nöje att få gå promenader med "Liten" i den karetan! :) Kram till mor, barn och far!

#4 - - Mia:

Hej tjejen! Grattis till magen =) O vilken fin vagn ni har skaffat, hoppas allt är bra med er / kram