fyra veckor

Alfons hade en sÄn dÀr skojig pigg natt inatt igen. Och sÄ Àven jag dÄ! Tur var vÀl att det Àr fredag idag och freddy Àr pappaledig sÄ jag har kunnat vila lite. Man kÀnner sej ÀndÄ aldrig riktigt pigg.
Nu sitter jag hÀr i sÀngen igen och vÀntar pÄ att lilleman ska somna. Vi fÄr vÀl se vad denna natt bjuder pÄ i sömnvÀg!

I dag tappade jag bort min man och mina barn pÄ Maxi! Jag gick för att hÀmta blöjor och sedan var de borta. NÀr jag vÀl hittar freddy frÄgar han om Elliot Àr med mej?? Usch en hemsk klassiker. Vi delar pÄ oss och börjar leta. Freddy hittar honom med en tjej frÄn personalen som tyckte Elliot var sÄ redig dÄ han berÀttat sitt namn och vad pappa hette. Han var sÄ glad medans vi fick hjÀrtat o halsgropen! Sedan sa freddy att de ropat efter honom i högtalaren. En liten pojke som heter Elliot letar efter pappa Fredrik! Hade inte jag hört överhuvudtaget. Jag var fullt uppe i letandet. NÀ koppel och mob.nr pÄ sönerna vid besök pÄ tex tivoli fÄr det bli!

I morgon Ă€r det fotografering av mina smĂ„ tomtenissar som gĂ€ller. Deras snĂ€lla morfar stĂ€ller upp:).Julkort, julklappsbild och helst Ă€ven correnbild ska tas om killarna samtycker! Fina nya klĂ€der ska de ha pĂ„ sej och sĂ„ tomteluvor! Återkommer med bilder om vi fĂ„r till nĂ„gra;).

HÀr kommer nÄgra bilder frÄn gÄrdagen.