Ullared

I fredags var Danne, Linda, Moa och lille Anton hÀr. Vi grillade och myste. TÀnkte Àven ta en svÀng ner till marknaden men det regnade sÄ det bidde inget. Skönt med tak över altanen. Mysigt att sitta dÀr under nÀr det regnar.
Vi har fÄtt sÄ mycket saker av dom bla gravidklÀder, stol, ammninskudde och andra bebisgrejer.
Som tack köpte vi en dörrskylt frÄn handmÄlat till dom. JÀttefin!
MĂ„ste ses snart igen, alltid lika trevligt!

I gÄr ringde vÀckarklockan halv fem, klockan fem kom mamma och hÀmtade mej sen begav vi oss mot Ullared.
BÀst att vara dÀr i god tid. Det var inte sÄ jÀttemycket folk som vi trott med tanke pÄ att det var lönelördag.
Lite fick vi allt fajtas med kundvagnarna men det gick bra. Brukar vara lÄnga köer till provhyttarna men nu var det bara att knalla in och prova. Blev en hel del;-) Har ju en till liten familjemedlem att handla till denna gÄng.
Fanns massor fint. Köpte en bebisoverall, vantar, fleeceoverall, jeans, badrock och massa andra klĂ€der, mycket Alfons Åberg. JĂ€ttesöta!
Till mej blev det tvÄ jackor, tvÄ jeansleggins, ett par muddjeans, tvÄ par skor mm mm.
JÀttenöjd med allt det jag köpte. Bara nödvÀndiga grejer:-)

PÄ vÀgen hem sÄg vi en misstÀnkt rattfyllerist som körde pÄ fel sida av vÀgen och gjorde en riktigt farlig omkörning för att sedan dra pÄ som ett as! Vi sa att vi snart skulle fÄ se honom i en olycka.
Efter nÄn mil stog sÄ mycket riktigt en brandbil bredvid en bil, just den bilen! Mannen satt pÄ sidan av vÀgen och rökte. Ingen verkade ha kommit till skada ialla fall. Sen mötte vi tvÄ polisbilar. Hoppas som tog körkort och bilnycklar pÄ plats! Det Àr sÄnna som han som gör att man aldrig kan kÀnna sej sÀker pÄ vÀgarna!

Vi var hemma runt sju tiden. Det blev en hel dag ensamna för killarna men det hade gÄtt bra.
Dom var nere pÄ marknaden med faster Anna och tog Àven en tur till stugan för att hÀlsa pÄ Elliots farmor och farfar. Man saknar dom nÀr man Àr borta! Skönt att han tyr sej sÄ bra Àven till Freddy. Tror det Àr viktigt för dom att tidigt vara utan mej dÄ och dÄ. Och för mej med för den delen.

Idag har det varit lugnt hÀr pÄ Sobelstigen. Vi har stÀdat, packat upp och gÄtt promenad och badat bla.

Nu sover bebis och jag Àr jÀttetrött sÄ jag tÀnker göra det samma!

God natt mina vÀnner!