åter

Trippen till Norge var trevlig.
Kalaset för mormor hölls på lördag kväll med hela släkten och det är verkligen sällan man träffar alla på en gång! Massa god mat, tårtor och paket så mormor var nog mer än nöjd. Vi valde att åka hem redan direkt efter kalaset. Resan hem gick jättebra och Elliot sov en längre stund i bilen. Vi har hemma runt kl 1 på natten.

Veckan har varit fullspäckad både på jobbet och efter arbetstid. I går lyxade jag till det med ett besök hos frissan. Klippning, färgning och slingor. Det behövdes verkligen!!! I dag fick vi god tårta efter jobbet hemma hos Elliots dagmamma som lite sommaravslutning. Mysigt och hög ljudnivå på alla barn, deras syskon samt föräldrar i ett vardagsrum;).


Mor och mormor=)

Alla bilder slutar såhär när man försöker fånga sonen på bild! Han drar!!

Jag och lilla mormor.

Pluttis väntar på mat.


I dag har vi haft en mäklare här i huset för en ny värdering samt för lite tips och råd.
Vi vill vara väl förberedda om något nytt hus skulle dyka upp som vi vill bjuda på.
Men vi har ingen brådska och trivs super i vårt lilla röda hus=). Vi har ju ett rum till bebis men det är väl mer när de växer upp och tar hem kompisar m m. Då är vårt vardagsrum/kök precis utanför deras rum!
Vore skönt med en till våning eller enplans i vinkel med bättre planlösning kanske, men vi får se vad framtiden bjuder på!


Dags att försöka få en pigg son att sova! Dessa ljusa kväll gör det hela väldigt svårt;)