Det närmar sej

I dag blev det till att vabba. Elliot vaknade upp ledsen med hög feber inatt. Han har varit snorig och hostig ett tag så detta var väntat. Han vaknade kl: 6 i morse och kändes lite bättre, var väldigt pratglad=).
Någon halvtimme senare steg febern och han sa inte ett knyst på flera timmar. Vi kör på den vanliga kuren med Alvedon och glass. Nu börjar han komma tillbaka och jag hoppas att han kan få i sej lite lunch och sedan vila.
Lillaekraken. Det är alltid så trist när den lille är sjuk!

På torsdag nästa vecka åker vill till Hufvudstaden där vi övernattar på ett hotell för att på fredag morgon bege oss av mot Arlanda och vidare till NEW YORK! Kan knappt fatta det. Det ska bli så coolt. Tomma väskor dit och fulla väskor hem är målet och vad jag har förstått så ska det nog inte bli några som helst problem att fylla dem;).

Med tanke på vad som hände när vi skulle resa till Milano så har jag nu ringt vårt försäkringsbolag och teckat ett ytterligare utökat reseskydd. Känns lite tryggare.

Vi börjar veckan med en dag i New Jerey. Där ligger en jättestor outlet som vi har hört ska vara väl värt ett besök, Woodbury Outlet. Det är redan billigt att shoppa i NY så en outlet måste ju vara superbilligt=)!
Det är som en liten ministad där varje märke har sin egen butik, 220 st butiker. En heldag är planerad där!



Vårt hotell heter The Mansfield Hotel och ligger mellan 5th och 6th avenue. Ser bra ut på bilderna och så är det gratis Wi-Fi vilket vi tyckte var en viktig del, tofflor och morgonrock ingår oxå. Läget kan väl antagligen inte bli bättre! Helt galet att vi är där om drygt en vecka!




Nu till det jobbiga med hela resan...att lämna vår älskade son! Bara jag tänker på att säga hej då blir ögonen helt tårfyllda. Hur fan ska detta gå? Vi har pratat mycket om det och förklarat att vi ska åka bort några dagar och när vi kommer hem har vi med en massa fina saker till honom=). Han kommer ha det så bra med sin faster här hemma tors-ons och på onsdag kväll kommer hans mormor hit och hämtar hem honom till sej och Stefan. Så kommer vi hem på lördag morgon. Jaja nyttigt för oss alla antar jag. Många mess och videosamtal blir det!!
Tur att fina familjen alltid ställer upp!

Dags att fixa lunch.

#1 - - sofia:

Ellie kommer klara det galant det vet ja.. tror det mest med föräldrarna som är pippliga.. Vet själv hur det va när vi åkte på bröllops resan.. Ja tjöt konstant medans Tuwis vika som inget alls och hade det toppen.. En vecka kommer gå fort..

Ni kommer få det jätte skoj och mysigt.. shoppa massor.. :D hihihi det är ni värda..:D Va rädda om er



kramar i mängder..:D

#2 - - Cathrine:

sno med er tofflorna hem. ev även en morgonrock.

#3 - - Sofie:

Spännande!

#4 - - annie:

Haha cat...även shampoo/balsam kanske åker ner i väskan. Morgonrock tar ju lite plats men vi han köpt vakimpåsar för maximalt utrymme:)