Ullared

I fredags var Danne, Linda, Moa och lille Anton här. Vi grillade och myste. Tänkte även ta en sväng ner till marknaden men det regnade så det bidde inget. Skönt med tak över altanen. Mysigt att sitta där under när det regnar.
Vi har fått så mycket saker av dom bla gravidkläder, stol, ammninskudde och andra bebisgrejer.
Som tack köpte vi en dörrskylt från handmålat till dom. Jättefin!
Måste ses snart igen, alltid lika trevligt!

I går ringde väckarklockan halv fem, klockan fem kom mamma och hämtade mej sen begav vi oss mot Ullared.
Bäst att vara där i god tid. Det var inte så jättemycket folk som vi trott med tanke på att det var lönelördag.
Lite fick vi allt fajtas med kundvagnarna men det gick bra. Brukar vara långa köer till provhyttarna men nu var det bara att knalla in och prova. Blev en hel del;-) Har ju en till liten familjemedlem att handla till denna gång.
Fanns massor fint. Köpte en bebisoverall, vantar, fleeceoverall, jeans, badrock och massa andra kläder, mycket Alfons Åberg. Jättesöta!
Till mej blev det två jackor, två jeansleggins, ett par muddjeans, två par skor mm mm.
Jättenöjd med allt det jag köpte. Bara nödvändiga grejer:-)

På vägen hem såg vi en misstänkt rattfyllerist som körde på fel sida av vägen och gjorde en riktigt farlig omkörning för att sedan dra på som ett as! Vi sa att vi snart skulle få se honom i en olycka.
Efter nån mil stog så mycket riktigt en brandbil bredvid en bil, just den bilen! Mannen satt på sidan av vägen och rökte. Ingen verkade ha kommit till skada ialla fall. Sen mötte vi två polisbilar. Hoppas som tog körkort och bilnycklar på plats! Det är sånna som han som gör att man aldrig kan känna sej säker på vägarna!

Vi var hemma runt sju tiden. Det blev en hel dag ensamna för killarna men det hade gått bra.
Dom var nere på marknaden med faster Anna och tog även en tur till stugan för att hälsa på Elliots farmor och farfar. Man saknar dom när man är borta! Skönt att han tyr sej så bra även till Freddy. Tror det är viktigt för dom att tidigt vara utan mej då och då. Och för mej med för den delen.

Idag har det varit lugnt här på Sobelstigen. Vi har städat, packat upp och gått promenad och badat bla.

Nu sover bebis och jag är jättetrött så jag tänker göra det samma!

God natt mina vänner!
#1 - - Sofia:

Hej gumman... förlåt att jag inte svarade på messet men det är körigt här.. hinna med allt som ska göras.. :) Här är allt bra hur e det med er.. Jaaaaa vi vill ses så klart... va ju så himla länge sedan.. får lite skuldkänslor för det.. usch!! Men vilken dag skulle passa er bäst.. :) Hälsa familjen.. Kram kram