Wombat!!

Han är här nu!!
Ett paket anlände med posten igår och vad var det i det??? Jo en Wombat från Cat!! Ja, ett gosedjur såklart.
Du vet allt vad Elliot behöver du, Cat:-) Tack så jättemycket, du är så gullig.

I går skulle jag och Elliot ut på äventyr tillsammans för första gången utan pappa. Och vart åkte vi?? Sjukhuset:-)
Jag kom på att jag inte har kört bil på en månad! Eller typ varit ute överhuvudtaget!
Det gick ialla fall väldigt bra, Elliot var snäll och sov mesta delen. Vi gick upp till neo och allt såg så bra ut så dom skrev ut honom. Jepp jepp...ingen patient längre. Fria!! Nu behöver vi aldrig mer åka dit.
Han hade gått upp massor i vikt så nu väger han runt 3,4 och är 50 cm lång. Han beter sej nu som vilken bebis som helst och inte som en förtidigt född längre.
Sen bar det av hem till morfar för lunch och promenad i solen.

Även idag har vi spenderat tid med Ellies morfar. Vi åkte till stan och handlade parasoll och myggnät till vagnen.
Hämtade morbror och åt lunch. Mycket mysigt!

Nu är det dags för en promenix i fina kvällssolen till affären. Tänkte även svänga förbi ett par kompisar och visa upp vår lille knoddis.

O för er information så förvandlas lille knoddis till ett monster på nätterna;-) Skriker som en galning så varken mamma eller pappa får sova. Har hört om folk som kör bil hela nätterna för att dom ska somna. Han är inte hungri, har inte ont utan är bara galen! På BVC säger dom att han är en liten bestämd herre som bara vill ha närhet. Hoppas det blir bättre snart. På dagarna är han så snäll och sover mycket. Ja det är bara att kämpa på.

Imorn ska vi upp till stugan och grilla, mysigt. Och det ska bli jättefint väder så man kanske kan få sej lite färg i ansiktet.
Väldigt skön tid att vara hemma ialla fall, känns som sommaren är på väg.

Dags för promenix. Trevlig helg på er!
#1 - - Sofia:

Hej på er sötisar.. Va jobbigt att han inte vill sova på nätterna, vi känner igen det.. Usch!! Vaaa skönt att ni är helt fria från US nu.. Underbart!!! Ja visst är det är toppen tid att va mammaledig på.. Hör av dig om du/ni inte har nått planerat iveckan så är ni hjärtligt välkomen på en fika och massa mys.. Om inte annat så ses vi ju på torsdag, kommer bli jätte skoj och mys..Vet vart brasan ska va nu... Kramar om hela familjen så höres vi snart... Mega kramar från oss tre

#2 - - Cathrine:

Vad bra att vår gode wombat har anlänt, han var ju ett givet val att skicka :). Skönt att Elliot är fit for fight nu och slipper slang och grejer. Ha det gott i vårsolen! Massa kramar